Hvordan man opbygger en Home Sauna

Tre vigtige spørgsmål at besvare før bygningen
I betragtning af at hjem saunaer menes at producere mange sundhedsmæssige fordele og tilbyder en afslappende spa-oplevelse, er det ikke underligt end flere og flere mennesker ønsker at vide, hvordan man opbygger en home sauna. Svaret på dette spørgsmål afhænger af flere faktorer, herunder dit budget, den tilgængelige plads, og hvordan smart du er. Der er tre vigtige spørgsmål at besvare før du begynde at opbygge dit hjem sauna.
Hvad vil du bruge til varme?
Den første faktor at evaluere når du planlægger hvordan man opbygger en sauna er din varmekilde. Vil du bruge elektricitet, gas, træ eller en anden form for energi? Mange mennesker anser den brændefyret sauna at være den øverste valg, især hvis du har nem adgang til træ og ingen tøven om at brænde det i murer københavn.
Træ giver en behagelig aroma og en traditionel atmosfære, men at opnå træ kan være ret arbejdskrævende medmindre du køber det allerede skåret. Før du vælger denne opvarmning metode, er det også vigtigt at vide, om lokale bygningsreglementer vil tillade en brændeovn, og hvis dit hjem ejer ‘s forsikring vil dække det.
Elektriske ovne er mest populære hos folk der ikke har en træ forsyning tilgængelig eller som ikke ønsker at bruge tid og penge opskæring og indhaling træ eller beskæftiger sig med bortskaffelse af aske. Næsten alle boliger har elektricitet til rådighed allerede, så det er en praktisk varmekilde til både indendørs og udendørs saunaer. Elektricitet er derudover standard strømkilden for infrarøde saunaer, der producerer strålevarme med særlige elektriske varmeapparater. Hvis du er interesseret i infrarøde saunaer, vil elektricitet sandsynligvis være din varmekilde.
Gas er normalt billigere end el og giver et praktisk valg for de pågældende om budgetter. Det er et rent brændstof kilde og relativt let at opnå uanset hvor du lever. Når du bruger gas som varmekilde, er det vigtigt at teste for kulilte.
Ofte gange, din varmekilde afgør om du bygge en indendørs sauna eller en udendørs struktur. Hvis du bruger træ for varme, kan det være besværligt og rodet at slæbe træ ind i huset. Og forsikringspolice kan kun tillade træ varme i en separat, udendørs bygning. Også kræver et elektrisk varmeapparat ledninger, der ikke er tilgængelige for en stor model eller udendørs sauna uden et dyrt regningen til en elektriker.
Hvor vil du sætte din Sauna?
Når du har besluttet, hvordan du vil generere varme i dit hjem sauna, er det næste skridt at beslutte, hvor du vil sætte saunaen. Som nævnt, kan din varmekilde påvirke hvor du beslutter dig at finde din sauna.
For eksempel, hvis du agter at varme med elektricitet, kan du ikke kunne sætte din sauna ned på kanten af søen uden særlige ledninger bragt. Hvis du planlægger at klippe din egen træ, kan du placere din sauna tæt på brændestablen.
Derudover for damp saunaer er en vandforsyning en vigtig overvejelse når det besluttes på en placering. Indendørs saunaer skal have VVS og afløb installeret. Udendørs saunaer skal også VVS, medmindre du har til hensigt at indsamle vand eller trække fra en hane eller i nærheden af dammen.
Men mange af disse valg er udelukkende bekvemmelighed eller budgetmæssige grunde. I virkeligheden, dine valg for en sauna beliggenhed er kun begrænset af din fantasi, og folk er kommet med nogle meget kreative sauna placeringer og designs.
Ud over mere traditionelle hjem saunaer bygget i badeværelser, kældre eller i separate sauna bygninger, har mennesker sat saunaer på flydende platforme i en dam eller sø; de har bygget dem på trailer senge, og selv i en varevogn eller bagsiden af en pickup. Naturligvis disse unikke planer kan kræve en smule mere tilpasning eller specielle materialer, men internettet er fyldt med design planer for alle typer af saunaer fra standard at sensationelle.
Hvilke designfunktioner vil du?
Vælge dit design er det næste skridt i opbygningen af en sauna. Vil du have noget simpelt som er præfabrikerede og klar til at sætte sammen? Eller ønsker du at skære træ og indsamle stenene selv? Er du handy med værktøj eller i det mindste villig til at lære? Eller vil du foretrækker at ansætte nogen, der ved, hvordan man opbygger en sauna?
Et andet design aspekt er størrelsen af saunaen. Hvor mange mennesker du planlægger at rumme? Hvor stor vil du have din komfur eller opvarmningsanlægget skal være og hvor meget er du villig til at betale for varmen og materialer? Vil du have et brusebad område inkluderet? Hvad med et værelse til skiftende eller køle af? Alle disse spørgsmål vil hjælpe dig med at bestemme størrelsen af din sauna, hvilket igen vil påvirke din overordnede design.
Infrarøde saunaer og nogle mindre, standard saunaer kommer som precut kits med træ, varmeapparater, sten eller andre materialer alle inkluderet. Disse kits kan ofte samles i et par timer. Mange producenter vil tage dine dimensioner og skære materialer til at passe, ofte herunder bænke og pre hængt døre.
Måske vil du bruge et eksisterende design eller oprette din egen. Brochurer fra sauna fabrikanter og detailhandlere give gode ideer, og personale er normalt villige til at besvare spørgsmål. Derudover er der talrige Internetsteder, der er afsat udelukkende til saunaer og relaterede oplysninger. Mange inkluderer design planer og instruktioner samt diskussionsfora at stille spørgsmål og lære af andres erfaringer. En simpel søgning vil bringe op både personlige websteder og fra producenter.
Når de beslutter, hvordan man opbygger en sauna, gøre den brede vifte af valg af designs, steder, materialer og varmekilder planlægningen sjov, endnu væsentlig, at den murer samlede succes af projektet. De næsten ubegrænsede muligheder i saunaer gør det nemt at finde et hjem sauna til at passe ethvert budget, beliggenhed og livsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.