GRATIS bøger (2): 20 steder at hente gratis lydbøger

Efterspørgslen efter musikvideoer har gjort rollen som filmskabere afgørende for at gøre vellykkede musik hits. Musikvideoer kan forbedre dit bands rækkevidde og effekt på målgruppen. Hvordan man kan klare op med Music Festival Angst? Du er delvis til at studere melodier, sammen med vises system kombineret med øretelefoner arbejde mest effektivt muligheder for at høre musikfiler. Her er fire ting, folk gør for at hjælpe dem med at holde kursen, som de gør i et langt løb. Min Audio School blev oprindeligt skabt som en hjælp til ordblinde børn, men vil blive nydt af folk i alle aldre og evner.

Klædt i en sprudlende outfit, vil børn elske detaljerne i tiara og sko og vil have uendelige muligheder for at genskabe scener fra filmen eller deres egne scenarier. Små vil være i himlen med en sød Barbie dukke og uendelige muligheder for at ændre hendes outfits. Du bliver nødt til at logge ind for at kunne “låne” noget. Ikonet for bogen vises nedtonet. Hørbar er nyttig i biblioteker, når du forsøger at finde ud af, god lydbog – www.lydbogreolen.dk/ – om en bestemt lyd-cd/.. Jeg tror ikke, at betale denne pris er det værd, fordi du kan få en Audible abonnement for $ 23 om måneden og få to bøger.

Jeg har for nylig lært om Lær Out Loud, og selv om jeg aldrig ville købe nogen af deres lydbøger (takket være min Audible abonnement), priserne for nyere og populære bøger varierer. Når du har lukket ud af meddelelsen, vil du se et banner på tværs af toppen af skærmen viser kategorier, herunder online kurser, lydbøger, film, podcasts, K-12th grade, e-bøger og MOOCs (Massive Open Online Courses). Ud af alle de gratis muligheder, der er anført, de bedste med de største valg er Hoopla og Overdrive. Overdrive har ikke så stort et udvalg af bøger som Hoopla gør. Du er nødt til at vælge lydbog fra rullemenuen af download muligheder (det er den sidste mulighed).

Downloads er gratis, og der er flere muligheder for at gemme filerne (du kan downloade hele bogen, gemme visse kapitler eller streame fra din smartphone med appen Loyal Books). Hvis du er en fan af lydbøger som mig, men dine muligheder kan virke slags begrænset. Andre lydbøger har en varighed på op til 20 timer, så det er op til dig at vælge, hvilken lyttevej du er mere tryg ved. Det er ikke for hver titel, men bare noget, jeg bemærkede. Du kan også søge efter titel, forfatter eller nøgleord øverst på skærmen. Naturligvis den første boks vil ikke ankomme i tide, men du kan udskrive en her’s-hvad-er-kommende certifikat og give dem noget at se frem til. I denne artikel vil jeg tage et kig på 11 af de bedste hjemmesider og ressourcer til at finde gratis lydbøger.

De ville tilbyde 2 eller 3 kreditter for $ 35, og jeg ville tage agn hver gang. Uvula Audio Kids & Adults tilbyder omkring 50 gratis klassiske romaner som lydbøger i podcasts, ligeligt fordelt mellem dem for unge og voksne. Top Gratis Bøger en stor samling af links til klassiske romaner som lydbøger samt lyd-og videokurser online. De har også links til læsematerialer og for de fleste en video (film). PublicDomaineBlog har links til hundredvis af populære klassiske værker til rådighed for gratis at lytte online. Availablle gratis at lytte online eller gratis download i MP3.